ABONNEMANG2021-04-08T10:54:37+01:00

Abonnemang som utvecklar självmedkänsla och mod att vara äkta.

Innehåller tema som tränar förmågan att leva helhjärtat. En ny kombination med vackra paket hem i brevlådan och digital rum.

En utvecklande mix av coaching sessioner och personlig tränare samtal och skräddarsydda övningar.

Guldserien och Helhjärtad PT abonnemanget sammanvävt till en unik och lyxig helhet.

Flexibelt, mänskligt, omtänksamt

Känns det som att du saknar motståndskraft mot självtvivlet? Undrar du hur det är att känna sig tillräcklig på insidan? Längtar du efter egentid som utvecklar? Svarar ditt inre JA! är det för dig de här månadsabonnemangen skapats.

I alla tre abonnemangen är tonen mänsklig, tillåtande och öppen. Här får utveckling ta tid. Du får styrka att våga visa mer av dig själv, stå upp för dig själv. Efterhand som du prenumererar upptäcker du hur din inre ton till dig själv blir stödjande och kärleksfull. Du ser dig själv göra nya val. Rädslan för vad andra ska tycka släpper taget. 

Abonnemang för självkritiska

Vad går vi miste om i livet när vi är självkritiska? Oss själva! Vi förlorar upplevelsen av att vara mig själv. För vår inre perfektionist får det att verka bättre att anpassa sig än bli påkommen som otillräcklig. Så vi avstår. Från att göra det vi drömmer om. Upptäcka vem vi är. Leva fullt ut.

Från egentidsbrist till inre kärleksboost

När egen reflektionstid förblir ogjord på att-göra-listan. När inget finns att sätta emot en vältränad inre kritiker. När det är lättare att säga ja till andras behov än sina egna. Då är det svårt att ensam bryta mönstret.

När vi ett helt liv tränat på att passa in och inte vara för mycket av något. Verka perfekta, utan ansträngning. Dölja brister och skavanker. Då är det upp-och-ner-vända världen att utgå från att vi duger som vi är.

När vi tror att andra kan älska sig själv – men inte vi. När vi tror att mod, självmedkänsla och egentillit är något andra har naturligt. När vi tänker att om vi bara anstränger oss mer blir vi lika bra som andra. Då rämnar fördämningar när vi inser att det här är förmågor vi tränar upp. Och att vi redan är tillräckliga, just här, just nu, oavsett vad vi presterar.

Guldserien gör dig närvarande i stunden.

En omtänksam och helt ny kombination

Att träna sin förmåga att leva helhjärtat är som att storstäda. Gammalt åker ut. Nytt kommer in. Det rör om. Det börjar lukta kärlek i mörka hörn.

Genom att arbeta med Guldserien lär du känna dig själv på nya sätt. Du tränar dina helhjärtade muskler. Skapar nya vanor. Når oanade insikter. Självmedkänslan växer.

Kombinationen av mysiga paket i brevlådan och handgjorda gåvor som vänliga ta-hand-om-mig-själv-påminnelser tillsammans med digitalt innehåll är unik.

En helt ny mix av abonnemang, kurs och förtroligt samtal. Paketen känns lyxiga. Något du unnar dig. Sen sjunker de in. Du jobbar med övningar och reflektionskort. Tar till dig gåvorna. Möter andra på samma resa. Tillsammans blir allt till jag-näring som utvecklar.

En del beskriver känslan i serien som att prata med en vän. Andra som att få hälsosamma praliner för själen. Med smak som sprider sig i livet.

Ett omtyckt månadsabonnemang

Med dagliga 10 minuters övningar, helhjärtade tema och digitala rum tränar du på att utgå från att du duger som du är. Genom omtänksamma paket som kommer hem till dig i brevlådan och gemenskap gör du resan till modet att vara dig själv. I Guldserien får utveckling ta tid. Här ges varje tema två månader. Du tar abonnemangspaus om du behöver.

Här ingår alla delar utan extra kostnader

Upplevelser av Guldserien

Maria


“Guldserien gör mig glad. Jag mår bra av det här. Och jag behöver inte åsidosätta något för att unna mig min egentid. Istället frigör övningarna tid till annat nu när jag är mer medveten och trygg i mig själv. Jag vågar vara mer i nuet och är mer öppen för andra eftersom jag har lärt känna mig själv bättre.”

Linnéa“Allt andas genomtänkt omtanke. Är så personligt och gjort med så mycket värme. Det gör att jag bara vill fortsätta. Jag gillar överraskningar och älskar presenter och vill hela tiden se vad som kommer i nästa paket. Guldserien är en bra övning i att ge till sig själv.” 

Marianne


“När jag jobbar med Guldseriens olika tema blir det tydligare var jag har mina styrkor och mina mer svaga sidor. Jag tycker om det. Att allt inte är ett myller i huvudet utan att det tydligt känns var jag kommit långt med mig själv och var jag har mina spöken att jobba med.”

Pernilla


“Det här hjälper mig att vara mer närvarande. Och nu bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker. Guldserien har hjälpt mig att våga mer. Nu har jag mycket mer mod att visa mig som den jag är.”

Månadsabonnemanget Guldserien

Hela serien ger:

6 helhjärtade tema med övningar och tydliga gör-så-här beskrivningar.

12 omtänksamt packade paket som kommer hem till din brevlåda med handgjorda gåvor, reflektionskort, prata med en vän-kort och temabrev.

6 digitala kursrum med videos och texter som ger dig praktisk hjälp att komma igång med temats dagliga 10 minuters övning. Hela vägen fram till nästa tema dyker det upp nytt innehåll som ger energi och boost längs vägen.

12 testunder där du delar erfarenheter och insikter med andra som också använder Guldserien. Vi ses online 1 gång/månad.

12 tillfälle att använda övningsakuten. Om du kör fast i en övning eller inte får gjort övningen så ofta som du vill kan du kostnadsfritt boka in ett personligt 20 minuters samtal med Lotta.

Stöd och hjälp via mejl när du behöver det.

Så här fungerar den:

Du får ett nytt tema varannan månad. Varje tema ger dig två paket hem i brevlådan + ett digitalt rum som fylls på med inspiration efter hand.

Du får alltid paketen i ett månadsskiftet. Ditt första paket kan skickas till dig redan nästa månadsskifte*. Samtidigt med paket i brevlådan får du tillgång till ditt digitala temarum.

Du har möjlighet att ta abonnemangspaus om du behöver.

Du har tillgång till dina digitala temarum som länge du är prenumerant.

Du kan avsluta ditt abonnemang i förtid genom att mejla 30 dagar innan nytt tema.

Du har nöjdhetsgaranti*

Du startar ditt abonnemang genom att klicka på den gröna knappen.

649 kr/månad

Inga extra kostnader tillkommer

Starta ditt abonnemang

*Nöjdhetsgaranti. Är det här inte för dig mejlar du inom 30 dagar efter att du fått ditt första paket. Du får pengarna tillbaka och behåller ditt paket.

*Månadsskifte. Starta ditt abonnemang innan den 25:e för att få första paket vid närmsta månadsskifte.

Abonnemang som förverkligar drömmen om en egen PT

Personlig Tränare Leva Helhjärtat

Ett månadsabonnemang med grunden i coachingsamtal och PT samtal. Tillsammans formar vi upplägget som passar dig. Firar dina framgångar. Ser dina helhjärtade förmågor växa sig starka.

Coachingsamtal i vårt egna digitala rum och PT samtal via telefon. Allt skräddarsys utifrån dina personliga behov.

Varje månad ingår:

  • 1 coachingsamtal á 60 min
  • 3 PT samtal á 15 min
  • Upp till 3 skräddarsydda övningar att göra på egen hand.

Unikt premiärpris april – aug: 1999 kr/månad

Löpande abonnemang med 30 dagars uppsägningstid.

Gratis uppstartssamtal ingår

Nöjdhetsgaranti: Avsluta ditt abonnemang inom 7 dagar
efter uppstartsamtalet och få alla pengar tillbaka.

Starta PT abonnemang

Lyxig kombination för dig som vill ha extra allt

VIP abonnemang

Guldserien kombinerad med
PT Leva helhjärtat upplägget.

Ett årslångt månadsabonnemang med exklusiv känsla.

Varje månad ingår: 

  • Allt som ingår i en Guldserie månad
  • Allt som ingår i månadsupplägget för PT Leva helhjärtat

Just nu: 2648 kr/månad

Prishöjning i september när PT Leva Helhjärtat premiärpris tar slut.
OBS! Börjar du under april-aug behåller du premiärpriset under hela prenumerationen.

Gratis uppstartssamtal

Nöjdhetsgaranti: Avsluta ditt abonnemang inom 14 dagar efter
uppstartsamtalet samt första paket och få alla pengar tillbaka.

Starta vip abonnemang

Har du en vän som också längtar efter egentid som utvecklar?

Gör skillnad i hennes liv. Hör av dig till henne.

Kopiera länken här: https://lottalindskog.se/abonnemang/

Till toppen