Längtar du efter egen reflektionstid?

Men får inte till det. Andras behov kommer före dina.
Den utvecklande egentiden blir kvar.
Ogjord, längst ner på att-göra-listan.

Tänka vänliga tankar.  

Hur har man medkänsla med sig själv?
Känner sig nöjd med sig själv,

oberoende av vad som blir gjort eller inte?

Och hur får man tyst på rösten i huvudet,
som ständigt jämför sig med andra?

En ny guldserie med helhjärtad egentid

Genom 6 omtänksamma paket får du nya vanor. 10 minuters egentid varje dag. Enkla och konkreta övningar på temat helhjärtat. Dina nya tankesätt får effekt på hur du ser på dig själv.

Till din hjälp får du både fysiska paket hem i brevlådan och tillgång till digitala rum. Du gör övningar på egen hand och har personligt stöd när du behöver.

Upplägget känns som en blandning av abonnemang, kurs och samtal med en nära vän. Som hälsosamma praliner för själen, vars goda smak sprider sig i livet.

En ny blandning

En kombo med mysiga paket, texter, och videos. En känsla av att prata med en vän. Vackert inpackade månadsövningar och överraskningar. Du tränar närvaro i stunden. Du tänker snälla tankar om dig själv.

Du slår dig själv med häpnad. Du håller kvar i nya vanor. Övningar, handgjorda gåvor, personligt stöd. Allt hjälper dig göra de 10 dagliga egen-minuterna du mår bra av.

Du investerar i ditt eget välmående.

Som ringar på vattnet

Tema som självmedkänsla och tacksamhet hjälper dig att tänka på dig själv, värdesätta dig.

Du tränar på att känna du tillräcklig. Att utgå från att du duger som du är. Känna sann glädje.

Paketen känns lyxiga först. Något du unnar dig. Sen sjunker de in. Du jobbar med övningar och reflektionskort. Tar till dig gåvorna. Och de blir till näring för själen.

"Paketen gör mig glad. Jag mår bra av det här. Och jag behöver inte åsidosätta något för att unna mig min egentid. Istället frigör övningarna tid till annat nu när jag är mer medveten och trygg i mig själv. Jag vågar vara mer i nuet och är mer öppen för andra eftersom jag har lärt känna mig själv bättre."

Maria

"Det här hjälper mig att vara mer närvarande. Och nu bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker. Paketen har hjälpt mig att mer våga mer. Nu har jag mycket mer mod att visa mig som den jag är."

Pernilla

" När jag jobbar med paketens olika tema blir det tydligare var jag har mina styrkor och mina mer svaga sidor. Jag tycker om det. Att allt inte är ett myller i huvudet utan att det tydligt känns var jag kommit långt med mig själv och var jag har mina spöken att jobba med."

Marianne

"Att allt andas genomtänkt omtanke. Är så personligt och gjort med så mycket värme. Det gör att jag bara vill fortsätta. Jag gillar överraskningar och älskar presenter och vill hela tiden se vad som kommer i nästa paket. Sen är paketen en bra övning i att ge till sig själv."

Linnéa

Stöd till utvecklande egentid på nytt sätt

Hur fungerar det?

Varannan månad landar ett paket i din brevlåda. I ditt hittar du handgjord gåva, reflektionskort och månadstema. Du fortsätter in i ditt digitala rum. Här får du praktisk hjälp att komma igång med din dagliga 10 minuters övning. Hela vägen fram till nästa paket dyker det upp nytt innehåll som ger energi och boost längs vägen.

Du gör övningen på egen hand. Har personligt stöd via mejl om du behöver det. Bjuds in till testunder online, där du delar tankar och perspektiv med andra som också använder paketen.

Hur börjar du?

Det finns tre sätt att prenumerera på. Klicka på knappen och ta reda på vad som passar dig.

LÄS MER OM HELHJÄRTAD EGENTID HÄR >>

Nöjdhetsgaranti. Känner du med första paket att det här inte är för dig får du pengarna tillbaka och behåller ditt paket.