mod att leda

Mentorskap

Led med mod och glädje

Att ha en mentor är att inte lägre vara ensam.

Med mig som mentor vågar du. Får du kraft att göra fast självtvivlet flåsar i nacken. Har du en trygg plats att ladda kraft på, för att följa ditt hjärta.

Kärnan i mentorskapet är du. Det är dig och dina behov vi utgår från. Genom min breda metodpalett  får du hjälp att leda dig själv till platser där hjärtat sjunger.

Det finns färdiga mentorpaket för dig som är ledare och egen företagare.  När du vill skräddarsy ditt eget paketupplägg når du mig här.

För dig som egen företagare

Känner du dig ensam och otillräcklig? Brottas du med självtvivel samtidigt som du försöker synas på sociala medier, hitta kunder, sälja tjänster, klara tekniken, och fixa bokföringen?

Vill du använda mig som mentor är det enkelt att komma igång. Du väljer ett paket och får en länk till ditt fria uppstartsamtal. Under samtalet skapar vi tillsammans ett mentorupplägg som utgår från dig och dina behov. 

Som mentor passar jag dig som vill ha mod att våga vara äkta som företagare och lära dig känna tillit till din egen förmåga.

Ska jag våga…

Är eget företag nästa steg?

Mentorpaket för dig som vill få svar på frågorna: Vågar jag? Kan jag? Är det rätt läge i livet nu?
Kartläggningssamtal & Nulägesanalys  ingår utan extra kostnad i alla paket.

Korta paketet – 4 mentorstillfälle.

Mellanstora paketet – 6 mentorstillfälle.

Omfångsrika paketet – 8 mentorstillfälle.

Helhjärtad företagare

Mentorpaket för dig med företag. När du vill utveckla dina helhjärtade förmågor för att nå nya kunder och utveckla din verksamhet.

  • Månadsabonnemang med fast pris
  • 3 tidslängder:  3 mån, 6 mån, 9 mån
  • 90 minuters mentorstid varje månad
  • Enkelt och flexibelt med onlinesamtal

För dig som ledare

Behöver du leda dig själv och ditt team genom förändringar? Vill du stå grundad i dina värderingar som ledare? Är ditt nästa utvecklingssteg ett modig och helhjärtad ledarstil?

När du vet att du skulle komma fortare framåt och må bättre om du hade någon utanför din organisation att bolla med och få stöd av finns här mentorpaket att använda.

Som mentor passar jag dig som vill utvecklas inom det helhjärtade ledarskapet och leda förändringar med människan i centrum. 

Att leda förändring

Är du ensam med förändringsarbetet?

Mentorpaket för dig som är på väg in i ett förändringsarbete eller kört fast under en pågående förändring i ditt team eller organisation.

Fritt Startsamtal. Vi ses online och kommer tillsammans fram till ett mentorupplägg som ger dig stödet du behöver under förändringsarbetet.

Mod att leda helhjärtat

Vill du utveckla ditt modiga ledarskap?

Mentorpaket för dig som vill införliva det Brené Brown skriver om i boken Mod att leda i ditt eget ledarskap.

Fritt Startsamtal. Vi ses online och kommer tillsammans fram till mentorupplägget som passar dig och dina utvecklingsmål som ledare.

Har du andra behov än mentorpaketen ovan? Hör av dig till mig.

6 + 8 =

Brené Brown citat

Att vara äkta är att dagligen frigöra sig från den man tror att man borde vara och istället bejaka den man är.