Reflektionsetionsövning

MORGONSTUND

3 st under minuten övningar

3 st under minuten övningar

Att vara på språng och på gång och ändå landa i sig själv. Min förkärlek för toaletten som egentidsplats kom med Sofia, som nu passerat 20. För som nybliven mamma kändes duschen som enda platsen jag fick tänka mina egna tankar. Och fortfarande är det lätt att ta paus,...

3 st under minuten övningar

3 st under minuten övningar

Att vara på språng och på gång och ändå landa i sig själv. Min förkärlek för toaletten som egentidsplats kom med Sofia, som nu passerat 20. För som nybliven mamma kändes duschen som enda platsen jag fick tänka mina egna tankar. Och fortfarande är det lätt att ta paus,...

Runda av din dag

Runda av din dag

En kvällsövning att landa tillsammans med. Ladda ner övningen. Välj den kombination av nivå och svårighetsgrad som passar dig där du är i ditt liv just nu. Vårt kvällsutrymme och kvällsork varierar över tid och kan öka eller minska beroende på vad vi har runt omkring...

Subscribe

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Day at the Spa