Hur gör man?

Du vill träna dina helhjärtade förmågor. Du undrar hur du ska göra. Jag hjälper dig!

Boka ett personligt Träna-så-här-samtal. Det är gratis för dig som är brevvän.

Kolla vilken tid som passar dig nedanför.

Boka här

Gör så här:  Välj en tid och boka in den.  Ring mig när det är dags. Samtalet tar 25 min.  Det är smart att ha en lucka i kalendern direkt efter samtalet, så du kan agera på det du bestämmer dig för.

 

Frågor & Svar

Kostar det något?

Nej, det här kostar inget för dig som är brevvän, det bara ger massor. Samtalet är värt 1000 kr men går inte att köpa för pengar. Det är en gåva till dig som brevvän.

Förbinder jag mig till något?

Nej, men bestäm dig redan innan samtalet för att agera på åtminstone 1 sak efter samtalet.  Finns det en produkt eller tjänst som Lotta tror kan hjälpa dig berättar hon om den. Ibland är det hennes egen ibland någonannans.

Behöver jag förbereda mig?

Ja! Det här är ditt samtal. Skriv ner dina frågor och funderingar innan samtalet. Så du får just det du behöver. Ju mer förberedd du är desto bättre resultat.

Hur går det till?

Du ringer upp Lotta på tiden du bokat. Telefonnummret får du i din bokningsbekräftelse. Lotta har 4 förbereda frågor för dig. Tillsammasn med Lotta hittar du dina svar. Du får också tid att fråga och få svar på det du funderat på inför samtalet. Planera in luft i kalendern efteråt för att kunna agera direkt på det du bestämt dig för.

Kommer jag bli coachad?

Nej, det är inget coachingsamtal. Du kommer bolla tankar och idéer om hur du kan träna dina helhjärtade förmågor utifrån vad som passar dig. Kanske kommer du fram till att coaching hjälper dig framåt. Då blir det ditt nästa steg.

Om jag behöver boka om min tid.

Då gör du det senast 12 timmar innan via länken du fått i samband med din bokning.

Är vi vänner här också?