gemenskap i Brené Browns anda

Operfekt

Det är okej att vara mänsklig

Välkommen

Snart finns en plats där vi som tränar helhjärtade förmågor ses. Vill du vara med? Precis som du är. Inga ’se-så-bra-jag-är masker’ behövs. Bara kom så där operfekt, mänsklig och helt fantastisk som vi alla är, där under ytan. Vi längtar efter dig.

Våga vara du

Varför?

Våra helhjärtade förmågor är inget vi kan träna i ensamhet. Vi behöver varandra. Och en trygg plats att öva på, hämta kraft ur och inspireras av.  Vi som är medlemmar i Operfekt tycker det är både roligt och smart att vara del av ett gäng omtänksamma och modiga kvinnor när vi tränar.

Äkta och modig gemenskap

Hur då?

I vår online community gör vi helhjärtade utmaningar, delar erfarenheter, ses på medlemsträffar och får tips, råd och pepp av varandra. Inga krav på perfektion finns. En gång om året ses vi på en vacker plats i Sverige för våra Operfekta Dagar som leds av Lotta.

Bestäm själv när du är med

Efter egen förmåga

Ork, kraft och tid varierar. Livet kommer emellan. Som medlemmar är vi aktiva när vi kan och behöver. Det finns inga måttstockar för hur aktiva, bara stöd och hjälp för att träna våra helhjärtade förmågor. Vi delar en historia av att ge mer till andra än oss själv. Och att vi gillar Brené Brown.

Träna på att ge till dig själv

Brené Brown på svenska

Brenebrown.com är en sann skattkista. Med Operfekt skapar vi gemenskapen som pratar och diskuterar på svenska. Tillsammans tar vi ta del av de fantastiska resurser som finns för oss som gillar den helhjärtade livsstilen baserad på Brené Browns forskning. 

Utvecklas tillsammans 

Glädjen i att ses

Höjdpunkt: våra Operfekta Dagar. Då finns det plats för efterlängtade fysiska kramar efter lång digital gemenskap. Tid för fördjupning och visionsworkshopar. Tillbakablickar blandas med  framåtplanerande för att träna de egna helhjärtade förmågorna.

Bli en Operfekt medlem

Vår container

Kulburken

Som medlemmar i Operfekt bygger vi förtroende genom handling. För varandra, för oss själva. Inne i vår community är vi alla inne på arenan, provar, tränar och övar våra helhjärtade förmågor. Vi litar på varandras goda intentioner och har Brené Browns kulburk som ledstjärna.

Vad vi menar med det?

Bli medlem – så visar vi dig!

Att vara en Operfekt medlem

Fokus på att göra det enklare att få till och hålla kvar i dagliga vanor som ger helhjärtade förmågor. Vi tränar och övar i praktiken och stöttar oss själva och  varandra under tiden vi gör det.

Du hänger på andras iniativ och tar egna. Gångerna du engagerar dig mycket får du mycket tillbaka. Är du med på övningsutmaningarna utvecklas du. Stöttar du andra lär du dig. Investerar du 35 min/vecka i vår Operfekta comunity är det lättare att få till egna dagliga vanor. Samtidigt som du gör gott för andra.

Övningsutmaning varje månad

Leds av Lotta

Chattforum

Lätt och enkel kontakt medlemmar emellan

Medlemsträffar
varje månad

Vi ses online

Operfekta Dagar

Workshopshelg varje år

 

Två upplägg att välja på

Medlem

Per månad

Fullt Operfekt medlemskap  med tillgång till allt som händer.

5% rabatt på lärcirklar och kurser hos lottalindskog.se

Ingen bindningstid.

Medlem

Per år

Fullt Operfekt medlemskap med tillgång till allt som händer.

1 månad gratis. Du betala för 11 månader och är medlem i 12 månader.

10% rabatt på lärcirklar och kurser hos lottalindskog.se

Operfekts egen medlemspresent skickas hem till dig som är årsmedlem. Ny gåva varje år.

 

Brené Brown citat

Den här resan är bara din, men ingen klarar att göra den på egen hand.