glädje och mod i paket

Presenter

För underbara kvinnor med inre perfektionister

Presentkort i att leda & leva helhjärtat

Välj mellan PDF-fil och ask hem i brevlådan.

Presentkort med olika värdenivåer.

Egentidsbox

I ett helhjärtat liv ger vi tid och utrymme till oss själva. Något som i vardagen kan kännas utmanande att få till. Den här boxen är till henne som saknar tid för sig själv i vardagen. Som längtar efter egentid men ofta prioriterar annat. Här ger du henne en box fylld med egenuppskattning och näring för själen.

  • Boxen hon får har hennes namn på insidan och är en limited edition utgåva i begränsad upplaga som bara finns till försäljning 2021.
  • Årets hemliga gåva kommer med i hennes box tillsammans med 30 vackra handlings- och reflektionskort. Som lätt används om och om igen.
  • Specialframtagen mejlserie ingår för att boosta glädjen av Egentidsboxen.
  • Fin paketinslagning och valfri leveransadress ingår utan extra kostnad.  

Läs mer om Egentidsboxen som ger energi i vardagen

Frihet att välja

Det bor lyx i valfrihet och att spara på något gott tills läget känns rätt. Ett presentkort kan användas till kurs, program, medlemskap eller egentidbox. Valet blir hennes. Presentkort är gilitigt 1 år och skickas via mejl i PDF format. Flera belopp att välja mellan.

Balansbox

När du vill ge bort stunder av egentid med fokus på att skapa balans i oss själv. Utgångspunkten är att balans inte skapas ur yttre perfektion utan av inre förhållningssätt.

Alla boxens delar är skapade så att hon lätt bär dem med sig.

Detta ingår:

  • Det ingår reflektionskort, kort med miniövningar som är lätta att bära med sig
  • En gåva som fungerar som stöd och hjälp på resan
  • Balansserie med 3 mejl med tips och råd för maximal utdelning och glädje av din Balansbox.
  • Fin paketinslagning och valfri leveransadess utan extra kostnad.

Läs mer om Balansboxen

Till den du tycker om

Har du lyckan att ha henne i ditt liv?  Hon som vill leva helhjärtat. Vännen, mamman, dottern som generöst ger av sig själv till andra. Livspartnern som älskar och stöttar dig när du behöver.

 Här är presenterna som ger tillbaka, som gör att hon glädjefyllt utvecklar sina förmågor att leva helhjärtat. Det här är magiska paket som förvandlas till kärleksfull egentid, självomsorg i vardagen och styrkeinjektioner på livsresan när de används.

De är skapade för underbara kvinnor som brottas med inre perfektionister. För modiga kvinnor som tar kampen mot känslan av att inte vara tillräcklig och styr stegen mot ett helhjärtat liv.

Brené Brown citat

Det vi har svårast att ta till oss är att vi är värdefulla precis just nu. Vi har ett värde som inte förutsätter något.