helhjärtat mod och äkta glädje

Utbildning

Kurser som ger växtkraft i en helhjärtad livsstil

Bättre Skamtålighet

Lär dig bota skam med medkänsla. Praktisk kurs om hur skam fungerar och hur du oskadliggör den. Alla känner skam, få är modiga nog att prata om den. Här gör vi det.
Läs mer 

FULLBOKAD 

Modets Väg

Grundkurs i helhjärtat mod med fokus på att ’göra’ mod. Du tränar mod i praktiken, får lättanvända verktyg och lär dig hantera det som kommer emellan dig och modet.
Läs mer

Kursstart 5 september 2022

Mer Glädje Nu

Praktisk kurs med konkreta verktyg som ger ökad glädje i vardagen. Med utgångspunkt i den helhjärtade livsstilen lär du dig värna skrattet och använda din inre glädjekatalysator.
Läs mer

Kursstart 10 november 2022

Gemensamma byggstenar

De tre kurserna har olika längd och upplägg. Varje kurs är skapad utifrån sitt ämnes behov och utmaningar. Gemensamt är kursernas exklusivt små grupper. De ger närhet och trygg stämning med stor plats för varje deltagares personliga utveckling.

Personlig & trygg

Vi behöver ärlighet, mod och öppet sinne för att ta till oss en helhjärtad livstil. Att delta i en kurs är en inre upptäcksresa där du ritar om din inre karta. Det ställer krav på kursupplägget. Varje kurscontainer är skapad så att det känns tryggt att vara personlig.

Gemensamma byggstenar

De tre kurserna har olika längd och upplägg. Varje kurs är skapad utifrån sitt ämnes behov och utmaningar. Gemensamt är kursernas exklusivt små grupper. De ger närhet och trygg stämning med stor plats för varje deltagares personliga utveckling.

Som deltagare i en kurs får du

Personligt startsamtal
Konkreta verktyg
Kurspaket i brevlådan
Praktiska övningar
Gruppträffar online
Digitalt kursmaterial

Testimonials

Sagt om Lotta som kursledare

”Lotta är en helt fantastisk ledare! Hon lyssnar med hjärtat och hör även det som inte sägs. Hon ger oss perspektiv, får oss att utmana oss själva och verktyg till att stärka vårt mod. Oavsett hur min energinivå är innan en träff, så går jag alltid därifrån med ny energi, mer sinnesnärvaro och inspiration till att leva ett äkta och helhjärtat liv.”

Jessica Rosenquist

En omtänksam serie för ett helhjärtat liv

Nya helhjärtade vanor

Våga Vara är varsamt skapat för dig som vill förändra din inre dialog till vänlig och ta till dig den helhjärtade livsstilen genom korta dagliga vanor.

Starta när du vill

Med Våga Vara är du fri att börja när du vill. Du får nytt helhjärtat tema varannan månad och tar det i en takt som passar dig.

Som ett samtal

Våga Vara har en energigivande sammansättning av omtänksamma paket i brevlådan, digitalt material som känns som ett samtal, reflektionskort att hålla i handen och korta 10 minuters övningar som skapar helhjärtade vanor.

Flexibelt

Våga Vara är format som ett månadsabonnemang utan bindningstid och avslutas automatiskt efter utbildningsseriens 6 tema.

alltid

Nöjdhetsgaranti

I alla mina tjänster ingår Nöjdhetsgaranti. Utformningen varierar mellan olika tjänster men resultatet är det samma: Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Jag ställer inga frågor utan litar på att du vet vad som är bäst för dig. Hoppas du inspireras av tryggheten att bli nöjd och handlar ofta.

brené brown citat

Istället för att sitta vid sidan av och häva ur oss kritik och goda råd måste vi våga visa oss och låta andra se oss. Det är detta som är sårbarhet. Det är detta som är att visa stort mod.