lär dig uppskatta dig själv

Våga Vara du

Saknar du motståndskraft mot självtvivlet?

Våga Vara

En kärleksfylld utbildningsserie för omtänksamma och självkritiska kvinnor. Det här är för oss, som har ett regelverk för oss själva och ett annat för människor vi bryr oss om. Vi som ständigt tycker vi att vi borde kunnat bättre. Och som ser våra inre kritiker komma emellan oss och våra drömmar.

 

Doft av kärlek

Att träna sin förmåga att leva helhjärtat är som att storstäda. Gammalt åker ut. Nytt kommer in. Det rör om. Det börjar lukta kärlek i mörka hörn.

På egen hand och stärkt av andras resa, tränar du dina helhjärtade muskler. Skapar nya vanor. Når oanade insikter. Din självmedkänsla växer. 

 

Utveckla självmedkänsla, mod och närvaro i stunden

Det pulserande hjärtat i Våga Vara är de små korta övningarna som kommer med varje tema. Att få till en daglig vana av värdefull utvecklande egentid gör skillnad i hela livet. Men är samtidigt utmanande när vi är vana att sätta andras behov först.

Ingen övning tar längre än 10 minuter att göra och ändå sprider övningarnas effekter sig som ringar på vattnet. Du får dina övningar genom omtänksamma paket som kommer hem i brevlådan. Varje övning har sitt eget helhjärtade tema och digitala rum. 

Med personligt stöd lär du känna dig själv och bygger modet att vara dig själv. Du tränar på att utgå från att du duger som du är.

Utveckling får ta tid. Så varje tema ges 2 månader. Tillsammans finns det 6 tema som kommer till dig i en förutbestämd ordning. Självklart ingår fria abonnemangspauser om du behöver.

En omtänksam,
helt ny kombination

Kombinationen av mysiga paket i brevlådan och handgjorda gåvor som vänliga ta-hand-om-mig-själv-påminnelser tillsammans med digitalt innehåll är unik. En helt ny mix av abonnemang, kurs och förtroligt samtal ger en personlig upptäcktsresa som varar under ett helt år. Paketen känns lyxiga. Något du unnar dig. Sen sjunker de in. Du jobbar med övningar och reflektionskort. Tar till dig gåvorna. Möter andra på samma resa. Tillsammans blir allt till jag-näring som utvecklar. En del beskriver känslan i serien som att prata med en vän. Andra som att få hälsosamma praliner för själen. Med smak som sprider sig i livet.

med utgångspunkt

Jag är värdefull

Vilka val i livet gör du när du har din utgångspunkt i att du har ett värde oavsett prestation? Vad händer, när det inte längre är något andra säger till dig utan något du ger näring till själv. Vad blir möjligt då?

Nystart 1/9

Just nu lyfts hela Våga Vara konceptet från fantastiskt till alldeles underbart. Våga Vara fylls på precis rätt typ av personligt stöd så det blir roligt och lätt att skapa nya helhjärtade vanor i vardagen och investera tid i dig själv och din egen personliga utveckling. 

Paket i brevlådan

Nytt paket varje månadsskifte 

Digitala rum

Flexibelt & tillgängligt

Övningsstöd

I PDF & video, via mejl & samtal

Gåvor

Handgjorda & temakopplat

Testunder

Varje månad online

Flexibelt

Tillgängligt när du har möjlighet Abonnemangspauser ingår

Personligt stöd
Konkreta verktyg
Gemenskap
Din egen takt

Testunderna

Det är energigivande och roligt att prata om övningarna, att dela erfarenheter och inspireras av varandra. Därför finns våra gemensamma testunder.

En gång i månadens ses vi i vårt digitala terum. Du bjuds in personligen och är med när du har möjlighet. Det enda du behöver är lusten att prata med andra som också gillar reflekterande egentid. Vi ses en halvtimme. Tillsammans delar vi insikter, effekter och funderingar vi fått av övningarna. Terummet har blivit en trygg plats med öppna samtal.

Övningsakuten

Vi har de bästa intentionerna och ändå går det inte alltid som vi tänkt oss. Annat kommer emellan oss och vår övning. Anledningarna kan vara många. Oavsett är det mänskligt.

Därför ingår Övningsakuten. Kostnadsfria personliga telefonsamtal med mig. Tillsammans tittar vi på det som känns som hinder och utmaningar för dig. Efter samtalet har du med dig ett skräddarsytt övningsupplägg utifrån det du behöver.

VACKRA PAKET HEM

TEMA MED ÖVNINGAR

VÄGAR TILL STÖD

Testimonials

Sagt om Våga Vara

“När jag jobbar med de olika temana blir det tydligare var jag har mina styrkor och mina mer svaga sidor. Jag tycker om det. Att allt inte är ett myller i huvudet utan att det tydligt känns var jag kommit långt med mig själv och var jag har mina spöken att jobba med.”

Marianne Mårtensson

“Det här hjälper mig att vara mer närvarande. Och nu bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker. Våga Vara har hjälpt mig att våga mer. Nu har jag mycket mer mod att visa mig som den jag är.”

Pernilla Evinder

Våga Vara

Omtänksam utbildningsserie som ger nya helhjärtade vanor

tillsammans med olika tema tränar du helhjärtade förmågor och lever helhjärtat i praktiken. 

I varje tema ingår:

– Speciellt framtagen 10-minuters-övning att göra dagligen
– Omtänksamma paket hem i brevlådan
– Handgjorda och temakopplade gåvor
– Digitala rum med video, uppmuntran och gör-så-här-guider
– Gemensamma reflektionsstunder online över en kopp te
– Personlig hjälp att göra övningen till en daglig vana

ETT PERSONLIGT  MÅNADSABONNEMANG
Som just nu genomgår fantastiska förändringar. Efter sommaren finns ett otroligt program fyllt med personligt stöd till dig som vill skapa nya helhjärtade vanor i vardagen och ge dig själv och dina behov större utrymme i ditt liv.

 

Underbara förbättringar pågår!

Nystart 1 sep 2022

 

Just nu arbetar jag förfullt med att utveckla hela Våga Vara konceptet till nya höjder. Är du nyfiken på det nya Våga Vara?

 

Brené Brown citat

…för den som vill leva helhjärtat finns det något som är ännu mer grundläggande, nämligen att älska sig själv.