Värdefull

6 månaders kärleksfull egentid mitt i vardagen. Praktisk träning på villkorslös kärlek till mig själv.

En ny vänlig dialog på insidan som lugnar presterare och perfektionister.  Nya energigivande vanor fyllda med omtanke om mig själv.

Grundade i vår egen tillräcklighet hittar vi ut ur prestationsdjungeln.

”Jag behöver inte åsidosätta något för att unna mig min egentid. Istället frigör övningarna tid.”

6 månaders självkärlek

Nya vanor. Nya tankebanor. Hållbar förändring.

Du har funnits till för andra. Du vill vara till lags och ser helst att alla är nöjda och glada. Du har lätt för att vrida ut och in på dig själv för andras skull men desto svårare att finnas där för dig själv. Det är som att det finns en regelbok för dig och en helt annan för andra. 

Och nu är du så långt kommen i livet, karriären, familjeprojektet att du tycker att det borde finnas plats för dig också. Men hur gör man? 

När det alltid tycks komma saker mellan dig och dina egna behov. Du är så snabb med att fixa för andra att du inte förrän efteråt inser att du missade dig själv. Du vill inte gå in i väggen men undrar hur du kommer runt den. Till en plats där du har skapat tid till bara dig och det känns naturligt att säga ja till dig och dina egna behov. 

Gör på ditt sätt

Bonusar

Med guldkort

Lotta tar dig personligen i handen och hjälper dig skapa nya vanor. Som grundare av programmet och med lång erfarenhet av att hjälpa människor i förändring är hon den perfekta guiden på din resa. Hennes lugn, närvaro och stora förmåga att se möjligheter blir dina extra superpowers när du arbetar med programmets tema och övningar.

På egen hand

Med hjälp av varje temas digitala kursrum och omtänksamma paket hem i brevlådan

Välj som att du är värdefull

Varje månadstema hjälper dig att leva och göra val i vardagen som visar dig själv att du är värdefull oberoende prestation.  Med personligt stöd av Lotta blir det enkelt att göra dina dagliga övningar och roligt att följa din positiva utvecklingskurva. Varje omtänksamt paket som landar hemma i brevlådan lyfter dig till skyarna med sina handgjorda gåvor, reflektionskort och överraskningar.

Kommer det passa dig?

Titta in här innan du bokar något. Här är listan på vem programmet INTE är för och vad det INTE innehåller.

Kärlek kräver Sårbarhet, Mod och Tillit för att blomma ut. Alla är förmågor som behöver daglig träning för att växa.

“Allt andas genomtänkt omtanke. Är så personligt och gjort med så mycket värme. Det gör att jag bara vill fortsätta.”

Boka Värdefull till dig själv

Du kan be om det som löneavdrag….

De 4 vanligaste frågorna
När kan jag börja?

Som ny deltagare är du välkommen in 15:e varje månad.
(december och juli undantaget)

Hur långt är programmet?

6 månader. Vill du ha pausa över jul eller vid sommarsemester förlängs din programtid  utan kostnad. Efter avslutat program har du fortsatt tillgång till allt digitalt material. 

Hur anmäler jag mig? 

KLICKA HÄR

Om det inte är för mig?

Du får pengar tillbaka om inte trivs med programmet. Senast den 14:e i din första månad  behöver du skickar in bilder som visar att du gjort övningen och be om pengarna tillbaka. Du får behålla ditt paket och hela summan återbetalas till dig.  

Fråga dina frågor

Du får svar personligen av Lotta

15 + 15 =