lev och led dig själv helhjärtat

Video bibliotek

Lyckas med förändring

Hur lyckas du med förändringar? Här berättar jag om 1 sak vi ofta glömmer att tänka på men som alla kan använda. Det är en avgörande del när vi vill lyckas med  med inre och yttre förändringsarbete.

Gå gärna till YouTube för att lämna en kommentar och börja prenumerera.

SENASTE FILMEN

För dig som vill leva helhjärtat i praktiken

Filmer som sätter ord och bild på det som låter enkelt men är svårt.

Att leda sig själv i ett helhjärtat liv mitt i vardagen är lika med dagliga val och modig utveckling. Till det behöver vi kunskap, stöd och hjälp på vägen.

Här är filmer om mod, glädje, att värdesätta sig själv, självkänsla, hantera förändringar och att våga vara operfekt.

En del filmer har en grön knapp under sig med  mera att läsa och övningar att göra eftersom att leva och leda helhjärtat är att agera och göra i praktiken.  

Helhjärtat mod

MOD ÄR ATT GÖRA

Lär känna ditt mod

De 2 frågorna i filmen hjälper dig förstå vad helhjärtat mod för dig. De båda frågorna hjälper oss när vi vill träna och utveckla mod i vardagen och förstå oss själv och vårt mod bättre. 

Våga vara operfekt

SVÅRT ATT TA BE OM HJÄLP?

Lär dig att ta emot hjälp

Kan vi inte ta emot hjälp kan vi inte heler ge med öppet hjärta. Vi som ständigt agerar utifrån ’duktiga flickor kan själv’ och samtidigt vill leva helhjärtat. För oss gäller det att lära om till ett nytt helhjärtat sätt- Klicka på den gröna knappen och få en gratis övning som hjälper dig att träna på att be om hjälp.

ATT VARA ÄKTA OCH OPERFEKT

Äkta är ett val vi gör

Att våga vara operfekt, att vara äkta är ett ständigt dagligt val för oss som vill leva helhjärtat i praktiken. I filmen berättar jag om ett vanlig missuppfattning och Brené Browns definition kring att vara äkta. Klickar du på den gröna knappen får du en fri övning och en artikel att läsa.

Utgångspunkt:
Duger som jag är

3  MÅ-BRA LAPPAR

Helhjärtade kom-ihåg

På 5 minuter får du 3 viktiga kom-ihåg-lappar för ett helhjärtat liv. Med post-it lappar redo att skriva på har du efter filmen 3 lappar att direkt stoppa ner dem i fickan och bär med dig ut i livet.

Lyckas med förändring

NYCKEL TILL FÖRÄNDRING

Förstå ditt varför

Varför går vissa förändrigar bra när andra förändringar misslyckas? Att förstå vårt eget varför är en stor nyckel till att lyckas med förändringar.

Bättre skamtålighet

ATT SÄTTA ORD PÅ SKAM

Skam mitt i livspusslet 

När vi låter bli att sätta ord på skam växer den. I den här filmen lär du känna de 12 skamområdena. Vågar du ta reda på vilket som är störst i ditt liv just nu? Vi pratar också om Brené Browns definition av skam.

Skicka in din fråga

Hör av dig och berätta vilken fråga du vill få hjälp med. Vilket ämne du vill veta mer om. Kanske är det din fråga som får ett personligt svar i en film.

Jag undrar...

Fritt att prenumerera

Ge dig själv stunder av reflektion i vardagen